Αγαπητοί γονείς, αγαπητά μας παιδιά.

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 19 Νοεμβρίου θα τελεστεί το μνημόσυνο της αγαπητής μας Χρυσάνθης Κουρή η οποία διετέλεσε επί πολλά έτη υπεύθυνη του έργου των Χριστιανικών Μαθητικών Ομάδων θηλέων.

Το μνημόσυνο θα τελεστεί στο παρεκκλήσιο του Αποστόλου Παύλου (Καρύτση 14, 1ος όροφος).

Αγαπητά μας παιδιά, αγαπητοί γονείς,

Η αγαπητή μας δ. Χρυσάνθη Κουρή, επί πολλά έτη υπεύθυνη του τομέα θηλέων των Χριστιανικών Μαθητικών Ομάδων, από χθες προσεύχεται κοντά στον θρόνο του Κυρίου μας για τις Ομάδες που με τόση αυτοθυσία διακόνησε.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλεί αύριο Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και ώρα 13:00 στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Ας είμαστε όλοι εκεί, για να συμπροσευχηθούμε για την ανάπαυση της ψυχής της.

Καλή Ανάσταση!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, οι θέσεις για το πρώτο λεωφορείο συμπληρώθηκαν.

Έχει ξεκινήσει η λίστα αναμονής για δεύτερο. Όποιο παιδί ενδιαφερεται, ας δηλώσει το συντομότερο στην κυρία Αλεξία Χονδροπούλου, (στοιχεία επικοινωνίας στο ενημερωτικό έντυπο) ώστε σε περίπτωση συμπλήρωσης ικανού αριθμού να ναυλωθεί και δεύτερο λεωφορείο.

Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα!

 Χριστιανικές Μαθητικές Ομάδες κοριτσιών

Αγαπημένη μας φίλη,


Θα θέλαμε πραγματικά να απολαύσεις τις γιορτινές μέρες που έρχονται, με ηρεμία και γαλήνη!
Μια παλιά καλή συνταγή των Χ.Μ.Ο. προσφέρει τις μέρες αυτές... διήμερη εξόρμηση αγάπης. Η πανδημία μάς στέρησε τη χαρά αυτή τα δύο τελευταία χρόνια. Όμως, φέτος, με πολλή
προσευχή και προσοχή, θα τολμήσουμε να επιστρέψουμε στην παράδοση πραγματοποιώντας διήμερη εκδρομή-εξόρμηση αγάπης στην Καλαμάτα!


Ξεκινάμε την Τρίτη 3 Ιανουαρίου στις 7:45π.μ. από την περιοχή Αγία Παρασκευή (intersport) και στις 8:20 από το σταθμό Λαρίσης και επιστρέφουμε την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, περίπου στις 7:30μ.μ. στο Σταθμό Λαρίσης και στις 8:00 μ.μ. στην Αγία Παρασκευή (μετά
το super market «Βασιλόπουλος», στην εσοχή του δρόμου).

 

Πρόγραμμα εκδρομής (σε γενικές γραμμές):

Αγαπητοί γονείς, αγαπημένα μας παιδιά,
Καλή κι ευλογημένη σχολική χρονιά!

Παρακαλούμε διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδρομή που προγραμματίζεται για τα κορίτσια που συμμετείχαν σε οποιαδήποτε από τις κατασκηνωτικές περιόδους του 2022 στη Βραώνα, στο σύνδεσμο που εμφανίζεται όταν ανοίξετε το άρθρο.

neaniskos mavroΑνακοίνωση

Λόγω νέων μέτρων που ισχύουν για την Αττική,

η Γενική Συγκέντρωση Έναρξης των Χ.Μ.Ο. αναβάλλεται.

Για ό,τι νεότερο θα υπάρξει  σχετική ανακοίνωση.

                                                                                            Χριστιανικές Μαθητικές Ομάδες.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newletter μας για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για ό,τι συμβαίνει στις ομάδες μας! (σύντομα διαθέσιμο)