Αγαπητή φίλη,

Από Μάρτη Καλοκαίρι… Κι αν δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα, θα καλοκαιριάσει μέσα μας, αφού θα συναντηθούμε για να περάσουμε μια ολόκληρη μέρα μαζί στο Ναύπλιο.

Ξεκινάμε στις 7:45π.μ. από την περιοχή Αγία Παρασκευή (intersport), 7:55π.μ. Εθνική Άμυνα, στις 8:20π.μ. από τον σταθμό Λαρίσης και 8:40π.μ. από την Ελευσίνα και επιστρέφουμε περίπου στις 6:30μ.μ. στην Ελευσίνα, στις 7:00μ.μ. στο Σταθμό Λαρίσης, στις 7:20μ.μ. στην Εθνική Άμυνα και στις 7:30 μ.μ. στην Αγία Παρασκευή (μετά το super market «Βασιλόπουλος», στην εσοχή του δρόμου).

Πρόγραμμα εκδρομής

Αγαπητή φίλη,

Καλή κι ευλογημένη χρονιά!

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024 σε προσκαλούμε, μαζί με τις φίλες σου, στον 5ο όροφο του κτηρίου του Αποστόλου Παύλου για μια εορταστική πρωτοχρονιάτικη Ομάδα!

Ένα γεμάτο δίωρο, από τις 4:30μ.μ. ως τις 6:30μ.μ., παιχνιδιού, χαράς κι εκπλήξεων σε περιμένει!

Εκεί θα συναντήσεις, εκτός από τα συνομαδόπουλά σου, και φίλες σου από την κατασκήνωση!

Αγαπητή φίλη,

Η πολυπόθητη διήμερη εξορμήση αγάπης για τα ομαδόπουλα του Γυμνασίου και Λυκείου, με τη βοήθεια του Θεού, πλησιάζει!

Φρόντισε, λοιπόν, να φτιάξεις το πρόγραμμά σου, ώστε να μπορείς να απολαύσεις το μοναδικό αυτό διήμερο στις αρχές του 2024!

Ξεκινάμε την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου στις 7:45 π.μ. από την περιοχή Αγία Παρασκευή (intersport), 7:55 π.μ. Εθνική Άμυνα, στις 8:20 π.μ. από τον σταθμό Λαρίσης και 8:40 π.μ. από την Ελευσίνα και επιστρέφουμε την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου, περίπου στις 7:00 μ.μ. στην Ελευσίνα, στις 7:30 μ.μ. στο Σταθμό Λαρίσης, στις 7:50 μ.μ. στην Εθνική Άμυνα και στις 8:00 μ.μ. στην Αγία Παρασκευή (μετά το super market «Βασιλόπουλος», στην εσοχή του δρόμου)

Ενδεικτικά το πρόγραμμά μας:

Αγαπητοί γονείς, αγαπητά μας παιδιά.

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 19 Νοεμβρίου θα τελεστεί το μνημόσυνο της αγαπητής μας Χρυσάνθης Κουρή η οποία διετέλεσε επί πολλά έτη υπεύθυνη του έργου των Χριστιανικών Μαθητικών Ομάδων θηλέων.

Το μνημόσυνο θα τελεστεί στο παρεκκλήσιο του Αποστόλου Παύλου (Καρύτση 14, 1ος όροφος).

Αγαπητά μας παιδιά, αγαπητοί γονείς,

Η αγαπητή μας δ. Χρυσάνθη Κουρή, επί πολλά έτη υπεύθυνη του τομέα θηλέων των Χριστιανικών Μαθητικών Ομάδων, από χθες προσεύχεται κοντά στον θρόνο του Κυρίου μας για τις Ομάδες που με τόση αυτοθυσία διακόνησε.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλεί αύριο Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και ώρα 13:00 στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Ας είμαστε όλοι εκεί, για να συμπροσευχηθούμε για την ανάπαυση της ψυχής της.

Καλή Ανάσταση!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, οι θέσεις για το πρώτο λεωφορείο συμπληρώθηκαν.

Έχει ξεκινήσει η λίστα αναμονής για δεύτερο. Όποιο παιδί ενδιαφερεται, ας δηλώσει το συντομότερο στην κυρία Αλεξία Χονδροπούλου, (στοιχεία επικοινωνίας στο ενημερωτικό έντυπο) ώστε σε περίπτωση συμπλήρωσης ικανού αριθμού να ναυλωθεί και δεύτερο λεωφορείο.

Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα!

 Χριστιανικές Μαθητικές Ομάδες κοριτσιών

Newsletter

Εγγραφείτε στο newletter μας για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για ό,τι συμβαίνει στις ομάδες μας! (σύντομα διαθέσιμο)