ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Αγαπητά Παιδιά των Χ.Μ.Ο. Γυμνασίου,

Με τη Χάρη του Θεού το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδρομή μας στην όμορφη Εύβοια που θα περιλαμβάνει προσκύνημα στην ιστορική ιερά μονή 1) Οσίου Δαυίδ και του σύγχρονου Αγίου Ιάκωβου Τσαλίκη στον 2) Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο και 3) στην πόλη της Χαλκίδας. Η συγκέντρωση για την αναχώρηση θα γίνει στον σταθμό του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου «Νερατζιώτισσα» οδός Νερατζιωτίσσης το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 ώρα 07:15.

Η επιστροφή υπολογίζεται περίπου στης 20:30 στον ίδιο χώρο.

Τα τηλέφωνα των συνοδών είναι:

Γκανάς   Αλέξανδρος   6984385990
Μπέκος  Ιωάννης         6939802233  
Κουβαράς  Κοσμάς     6984213135

Για την συμμετοχή βασικές προϋποθέσεις είναι οι εξής:

α) Δήλωση συμμετοχής υπογεγραμμένη από κηδεμόνα (βρείτε την εδώ για εκτύπωση). Καλό είναι να παραδοθεί το συντομότερο στον ομαδάρχη ή το αργότερο την ημέρα της αναχώρησης. Χωρίς αυτή δεν μπορεί να γίνει κάποιος δεκτός.

β) Αίτημα τηλεφωνικά ή προφορικά για κλείσιμο θέσης (εφόσον δεν προσκομίσουμε άμεσα τη δήλωση από τον κηδεμόνα) στον ομαδάρχη μας ή στον κ. Γρυπαίο Ελευθέριο (στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή στο τηλ 210-63.91.228 τις ώρες 5-9 μ.μ.). Όσοι είναι πολύτεκνοι να το δηλώσουν εγκαίρως, για να λάβουν έκπτωση 25%, κατά την ημέρα της αναχώρησης να έχουν μαζί σχετικό αποδεικτικό.

γ)Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρώ, οπού περιλαμβάνει μεσημεριανό και θα καταβληθεί στον ομαδάρχη εφόσον είναι εφικτό από το προηγούμενο Σάββατο και αργότερο πριν την αναχώρηση. Σε περίπτωση οικονομικής δυσκολίας να γίνει προσυνεννόηση με τον ομαδάρχη σας ή τον κ.Γρυπαίο.

δ) Μαζί μας θα έχουμε: Φαγητό (πρόγευμα, απογευματινό) και υγρά (νερό, χυμούς κτλ) από το σπίτι, Αθλητικά ρούχα για το παιχνίδι, Αδιάβροχο-Κουκούλα για τυχόν βροχή και Κινητό όσοι έχουν, και χρήματα.

Καλή αντάμωση!

Newsletter

Εγγραφείτε στο newletter μας για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για ό,τι συμβαίνει στις ομάδες μας! (σύντομα διαθέσιμο)