Αγαπητά Ομαδόπουλα,

 Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα!

 Η χειμερινή εκδρομή των Χ.Μ.Ο. Δημοτικού πλησιάζει, που θα και γίνει φέτος στον αγαπημένο μας Παρνασσό! Εφοδιαστείτε με κέφι και όρεξη για παιχνίδι και ελάτε στην εκδρομή να περάσουμε ωραία! Απίστευτα παιχνίδια, έλκηθρο στα χιόνια αλλά και χιονοπόλεμος, μας περιμένουν στον χώρο της αγαπημένης μας κατασκήνωσης και στο χιονοδρομικό (αν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες)!

Αναχώρηση- Επιστροφή

Αναχώρηση: Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 7.30πμ από το Σταθμό «Νερατζιώτισσα» (Οδός Νερατζιωτίσσης στο

Μαρούσι) του Ηλεκτρικού και Προαστιακού σιδηροδρόμου.

Επιστροφή: στο ίδιο μέρος, περίπου στις 8:00μ.μ.

christmas

 

Αγαπητοί γονείς, αγαπητά μας παιδιά,

 

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022  στις 19:00 σας προσκαλούμε στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή που έχουν ετοιμάσει οι Χ.Μ.Ο. Αγίας Παρασκευής στην αίθουσα εκδηλώσεων της αδελφότητας «Ζωή» στην Αγία Παρασκευή (οδός Τερζοπούλου).

Αγαπητοί γονείς! Aγαπητά μας παιδιά!

Στα πλαίσια του εορτασμού των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τη διαδικτυακή γιορτή που θα παρουσιάσουν οι Χριστιανικές Μαθητικές Ομάδες την Τετάρτη 24 Μαρτίου και ώρα 20:00 μέσα από το κανάλι τους (XMO Athens) στο YouTube.

Συμμετέχει η ορχήστρα και η χορωδία των Χ.Μ.Ο. .

Αγαπητοί γονείς! Αγαπητά μας παιδιά!

Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30 θα μεταδοθεί ζωντανά η διαδικτυακή Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Ομάδων μας στο κανάλι των ΧΜΟ στο YouTube από το παρακάτω σύνδεσμο:Σας περιμένουμε όλους με μεγάλη χαρά!

Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα!

ΧΜΟ Αγοριών και Κοριτσιών

Οι συναντήσεις μας ξεκινάνε για αγόρια και κορίτσια! Σας περιμένουμε!

pasxa 2020

12 apostoloi

 

Γνωρίζεις ποιοί είναι οι Άγιοι Απόστολοι που τιμά η Εκκλησία μας; Τι ξέρεις για την ζωή τους; Πάτα στον παρακάτω σύνδεσμο για να τους γνωρίσεις καλύτερα!

Newsletter

Εγγραφείτε στο newletter μας για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για ό,τι συμβαίνει στις ομάδες μας! (σύντομα διαθέσιμο)