Αγαπητοί γονείς, αγαπητά παιδιά!

Αναρτήθηκε το έντυπο των κατασκηνώσεων της Βραώνας για φέτος! Καλή κατασκήνωση!

Οι μέρες των δηλώσεων είναι οι εξής:

 parnassos amfitheatro

 Αγαπητοί γονείς, αγαπητά παιδιά!

Αναρτήθηκε το έντυπο των κατασκηνώσεων του Παρνασσού για φέτος! Καλή κατασκήνωση!

Οι μέρες των δηλώσεων είναι οι εξής:

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν για τις τρεις κατασκηνωτικές αποστολές της Βραώνας, θα πρέπει να επικοινωνούν οπωσδήποτε με την αρχηγό της αντίστοιχης περιόδου. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας των αρχηγών είναι διαθέσιμα στο ενημερωτικό έντυπο της κατασκήνωσης που επισυνάπτεται.

Σας υπενθυμίζουμε ότι όλες οι κατασκηνωτικές αποστολές, και για τη κατασκήνωση του Παρνασσού και για τη κατασκήνωση της Βραώνας, θα αναχωρούν από το κτήμα της αδελφότητας θεολόγων "Ζωή", η είσοδος στο οποίο γίνεται από την οδό Τερζοπούλου στην Αγία Παρασκευή.

Καθώς οι φετινές δηλώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και η κατασκήνωση της Βραώνας βρίσκεται δύο εβδομάδες μόλις πριν ανοίξει τις πύλες της για να καλωσορίσει και να φιλοξενήσει τα παιδιά μας, όσοι μπορούν να βοηθήσουν στις προετοιμασίες για το άνοιγμα της κατασκήνωσης, στα γνωστά Γερά Χέρια, παρακαλούμε να δηλώσουν στην κυρία Αμαλία Μπουγάτσου (6984299377) ή στην κυρία Αλεξία Χονδροπούλου (6993951518).

Παρακαλούμε βρείτε συνημμένα τη δήλωση συμμετοχής, το ενημερωτικό έντυπο και το ερωτηματολόγιο υγείας για τις κατασκηνώσεις της Βραώνας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newletter μας για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για ό,τι συμβαίνει στις ομάδες μας! (σύντομα διαθέσιμο)